Direct contact? Bel: 035 544 82 23

Home > Zakelijke schoonmaak

Zakelijke schoonmaak

Schoonmaak op het werkVeel van onze klanten kennen het wel, het is het meest voorkomende scenario. Met goede moed wordt besloten om de schoonmaak van het kantoor, toiletruimtes en keuken zelf bij te houden. Maar wat als de zaken zodanig goed lopen dat het eigen werk te veel wordt? Dan is het tijd om Van Wessel Schoon te bellen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op een schone werkplek hun taken kunnen uitvoeren. Wij zetten graag een paar extra stappen om uw kantoor zo fris mogelijk te krijgen. Want een schoon kantoor werkt het prettigst.  Wij luisteren naar de specifieke wensen van onze klanten en sluiten hier onze dienstverlening aan. Dit noemen wij gepersonaliseerde schoonmaak en staat centraal binnen ons bedrijf. Voor ons zijn geen twee klanten hetzelfde en wij horen graag hoe wij jullie het beste van dienst kunnen zijn.

Altijd een schoon kantoor

Bij Van Wessel Schoon werken wij met verschillende reinigingspakketten die goed aansluiten bij de wensen van onze klanten. Tijdens de dagelijks reiniging besteden wij aandacht aan onder andere: de keuken, het toilet, de vergaderzaal en de werkplekken van alle medewerkers.

Bij periodieke reiniging draait het vooral om het schoonmaken van dingen die niet zo vaak gereinigd hoeven te worden. Specialistische reiniging omvangt onder andere: het reinigen van uw straatwerk met een hogedrukreiniger, het aanvegen van ruwe oppervlaktes met een handveegmachine en het ontkalken van kranen en toiletten.