Direct contact? Bel: 035 544 82 23

Home > Schoonmaakbedrijf > Verbouwingsschoonmaak

Verbouwingsschoonmaak

Wanneer u klaar bent met verbouwen is het prettig om in een schoon huis of schoon kantoor verder te werken. Voordat de meubels worden geplaatst, de schilderijen worden opgehangen en de verhuisdozen uitgepakt worden kunnen wij een verbouwingsschoonmaak uitvoeren. Door deze schoonmaak direct na de verbouwing in te plannen voorkomt u dat uw meubels, bureaus en koffiekopjes bedolven worden onder bouwstof en andere viezigheden. 

Werkzaamheden tijdens de verbouwingsschoonmaak 

Centraal bij de verbouwings schoonmaak staan het reinigen van de aanwezige spullen in het huis, denk hierbij aan keuken, toilet en badkamer. Wanneer deze al geplaatst zijn voor of tijdens de verbouwing zullen ook deze flink stof hebben gevangen. 

Daarnaast nemen wij de muren, vloeren en deuren grondig onder handen. Niet alleen wordt bouwstof verwijderd van onder andere vensterbanken, ramen en deuren maak ook kan er direct glasbewassing worden uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen van een verbouwingsschoonmaak? 

Vooraf krijgt u van ons een prijs opgaaf waarin alle werkzaamheden zijn beschreven en waarin een vaste prijs wordt vermeld. Hierdoor staat u niet achteraf ineens voor onverwachte kostten. Nadat wij klaar zijn is het kantoor of huis klaar om bewoond te worden en kunnen u werknemers of familie beginnen met het uitpakken van dozen en andere spullen. Hierdoor kunt u de dagen erop een frisse start maken en er weer flink tegen aan gaan. 

Verbouwingsschoonmaak nodig?

Schoonmaakbedrijf van Wessel Schoon uit Hilversum verzorgt de verbouwingsschoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren in heel 't Gooi en Almere. Bel direct ( 035 544 82 23 ) voor een prijsopgave of afspraak.

Contact opnemen