Direct contact? Bel: 035 544 82 23

Home > Schoonmaakbedrijf > Glasbewassing

Glasbewassing

Wanneer uw klanten en medewerkers naar het pand toe lopen is het fijn als ook de buitenkant van het pand er netjes uit ziet. Dit betekent dat voordat wij de glasbewassing beginnen eerst spinnenwebben weg worden gehaald rondom het pand en daarna alles netjes wordt gereinigd. Wij bieden onze klanten graag een totaal oplossing voor binnen en buitekant van hun werkgelegenheid. 

De voordelen van glasbewassing door Van Wessel Schoon

Bij de glasbewassing zorgen wij ervoor dat ramen en kozijnen goed schoongemaakt Glasbewassing Van Wessel Schoonworden. Wij maken gebruik van een osmose-systeem waar het water zicht ontdaan heeft van alle vervuiling en mineralen waardoor er geen strepen achter blijven op de ramen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om de glasbewassing bij kantoorpanden tot 20 meter uit te voeren. Hierdoor kunnen wij zowel grote als kleine panden onder onze hoede nemen en ervoor zorgen dat zowel binnen als buitenkant van uw pand er standaard netjes en verzorgd uitziet. 

 

Glasbewassing nodig?

Schoonmaakbedrijf van Wessel Schoon uit Hilversum verzorgt de glasbewassing voor bedrijven in 't Gooi en Almere. Bel direct ( 035 544 82 23 ) voor een prijsopgave of afspraak.

Contact opnemen?