Direct contact? Bel: 035 544 82 23

Home > Schoonmaakbedrijf > Eindschoonmaak

Eindschoonmaak in Hilversum?

Wanneer het tijd is om een volgende stap te zetten en te verhuizen naar een ander huis of kantoorpand dan is het prettig om een eindschoonmaak uit te laten voeren. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw huis/kantoorpand er schoon uit ziet voordat de fotograaf of nieuwe bewoners arriveren.

Wat is inbegrepen bij een eindschoonmaak?

Bij de eindschoonmaak zorgen wij ervoor dat nadat het pand is verlaten door de vorige bewoners/huurders, alles weer spik en span is. Dit betekend dat wij grondig te werk gaan en onder andere alle kastjes, deuren, kranen en muren mee pakken. De eindschoonmaak kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het pand worden voorzien. Vooraf krijgt u van ons een prijs opgaaf waarin alle werkzaamheden zijn beschreven en waarin een vaste prijs wordt vermeld. Hierdoor staat u niet achteraf ineens voor onverwachte kostten. 

Wat zijn de voordelen van een eindschoonmaak?

De voordelen van een eindschoonmaak zijn dat daadwerklijk alles wordt nagekeken in een huis/kantoorpand. Wij zorgen er op deze manier dan ook voor dat nadat wij klaar zijn fotografen foto's kunnen maken en deze ter beschikking kunnen stellen op verhuur/verkoop websites. Omdat wij de schoonmaak van zowel de binnenkant als de buitenkant van het pand kunnen voorzien heeft u er zelf geen omkijken meer naar en kunt u zich concentreren op het verhuizen naar het volgende pand/huis. 

Eindschoonmaak nodig?

Schoonmaakbedrijf van Wessel Schoon uit Hilversum verzorgt de eindschoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren in heel 't Gooi en Almere. Bel direct ( 035 544 82 23 ) voor een prijsopgave of afspraak.

Contact opnemen