Direct contact? Bel: 035 544 82 23

Home > Schoonmaakbedrijf > Dagelijkse schoonmaak

Dagelijkse schoonmaak

Als u dagelijks vele klanten en medewerkers over de vloer krijgt dan is het prettig dat alle ruimtes die gebruikt worden goed gereinigd worden. Het liefst zitten wij allemaal op een schoon toilet en pakken wij koffie in een schone keuken. Wanneer u merkt dat er zodanig veel mensen gebruik maken van bijvoorbeeld het kantoor,de vergaderzaal of het restaurant, dan is het prettig dat wij aan het einde van de dag langs komen om alles weer goed te reinigen voor jullie waarna alle werknemers weer in schone ruimtes hun werkzaamheden kunnen hervatten. 

Werkzaamheden tijdens de dagelijkse schoonmaak

Tijdens de dagelijkse schoonmaak besteden wij aandacht aan alle oppervlaktes die intensief worden gebruikt. Dit zijn onder andere de toiletten, de werkplekken van medewerkers, de keuken, de entree en de receptie. In overleg met de klant wordt er gekeken naar wat er uitgevoerd dient te worden en welke ruimtes prioriteit hebben. Daarop wordt een werkrooster gemaakt zodat ook onze klanten weten welke werkzaamheden wanneer worden uitgevoerd. 

Waar voeren wij dagelijkse schoonmaak uit? 

De dagelijkse schoonmaak voeren wij onder andere uit bij klanten in Hilversum, Naarden, Bussum, Almere, huizen en Loosdrecht.