Direct contact? Bel: 035 544 82 23

Home > Schoonmaakbedrijf Hilversum

Schoonmaakbedrijf Van Wessel Schoon Hilversum

Van Wessel Schoon is het schoonmaakbedrijf voor u in de regio Hilversum, 't Gooi en Almere. Wij verzorgen al een aantal jaar de schoonmaak voor onze klanten uit het bedrijfsleven en sinds juli 2018 ook voor onze klanten uit de particuliere sector. Op deze manier hebben onze klanten zowel een schone werkplek op kantoor als een schoon huis wanneer zij thuis komen. 

Onze kerwaarden 

Graag willen wij een moment nemen om ons te introduceren aan onze nieuwe klanten om kort uit te leggen waar onze kerwaarden liggen en wat ons Van Wessel Schoon maakt. 

  • Wij gaan professioneel en gecertificeerd te werk, wij zijn opgeleid door het SVS  de vakopleider voor de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening.  
  • Wij zetten graag een paar extra stappen om onze service bij uw wensen aan te laten sluiten, geen twee klanten zijn voor ons hetzelfde. 
  • Wij werken met gepersonaliseerde schoonmaak waardoor wij maatwerk kunnen afleveren aan al onze klanten.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen

Schoonmaakbedrijf van Wessel Schoon uit Hilversum verzorgt de schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren in heel 't Gooi en Almere. Bel direct ( 035 544 82 23 ) voor een prijsopgave of afspraak.

Contact opnemen