Direct contact? Bel: 035 544 82 23

Home > Over ons

Over Van Wessel Schoon

Over Van Wessel SchoonIn november 2014 werd Schoonmaakservice Van Wessel opgericht door Tom en Lillian. Wij begonnen de werkzaamheden bij 2 kantoorpanden en voor ons werd al snel duidelijk dat wij het bedrijf wilden laten groeien en uitbreiden. We besloten om onderzoek te gaan doen naar hoe wij ons konden onderscheiden in de markt en ook hoe wij onze kennis op het gebied van schoonmaken konden vergroten.

Het jaar erop groeide ons bedrijf en werd besloten om ook de juiste kennis voor het schoonmaken te vergaren. Tegenwoordig zijn onze medewerkers gecertificeerd bij SVS BV, dé vak opleider voor de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening en beschikken wij over het diploma voor algemene schoonmaak en hospitality. Ondertussen bleef het bedrijf groeien en kregen wij er steeds meer klanten bij waarop werd besloten om de regio’s waarin wij werkzaam zijn uit te breiden zodat wij onze diensten aan nog meer klanten kunnen aanbieden.

Na twee succesvolle jaren werd besloten om in 2016 het imago van Schoonmaakservice van Wessel te veranderen. De naam werd veranderd naar Van Wessel Schoon, de website werd vernieuwd en ook werd er een nieuw logo ontworpen. Begin 2018 besloten wij om nogmaals het roer om te gooien en onze service uit te breiden. Om ons werk makkelijker te maken en om ervoor te zorgen dat wij op alles zijn voorbereid hebben wij onze eerste schoonmaak-bus aangeschaft en laten beplakken met ons nieuwe logo. De service die wij aanbieden werd uitgebreid met specialistisch reinigen en ook zijn we dit jaar begonnen met het aanbieden van glasbewassing. Daarnaast zijn wij tegenwoordig ook te vinden op Facebook en LinkedIn.